4 999,00 kr

Vår kraftigste lykt! Med åtte LEDs leverer den opptil 4000 lumen gjennom hele batteriets levetid. 4000 lumen gjør natt til dag, og er tilstrekkelig for alle fartsfylte eventyr i mørket. Denne lykten gjør virkelig forskjellen når du trenger maksimalt med lys rundt deg – stisykling, frikjøring og skogskjøring i mørket blir en lek med denne.

Lykten festes enkelt til hjelmfeste eller sykkelstyre med med tilsvarende tilbehør. Lykten har fire lysnivåer, SOS- og blinkmodus og skrulås på batterikabelen. Den har åtte spotlyskjegler i ulike vinkler som samarbeider til å gi ett bredt, jevnt og sterkt lysbilde.

Alle våre lykter kommer med forlengerledning som lar deg oppbevare batteriet i lomme, løpevest, ryggsekk eller andre steder. Dette gir lavere vekt på hodet, som fører til mindre belastning på nakke- og skuldermuskulatur. Ved lave temperaturer anbefaler vi å oppbevare batteriet tett på kropp for å bevare kapasitet. Batteriet kommer med gummiert polstring og et elastisk bånd til å feste batteriet på sykkelramme.

Batteriet er av siste generasjons litiumbatteri (21700). Dette gir en kapasitetsøkning på over 25 % sammenlignet med tilsvarende lykter med 18650-type batterier.

Bright As Day 4000 er vann- og støvsikker iht. IP67, og anbefales til stisykling, randonnée-turer i mørket, frikjøring og andre fartsfylte aktiviteter.

6 på lager

Cookies settings
cookies-innstillinger
×